Groenverzorging

 

G.J. WOLTHUIS VOF
 

Borkeld 2
7462 PG  Rijssen
T. 0548-512112
F. 0548-512430
E. gj.wolthuis.vof@versatel.nl

           GROENVERZORGING    G.W.W. WERKEN    CONTAINERS    LOON-,SPUIT-,GRONDVERZET    TRANSPORT    LANDBOUWMECHANISATIE               

 
 
 


 


 


 

 
 

 


 


 


 

  

 

  

    groenverzorging
    loon-& spuitwerk
    g.w.w. werken

 machinaal bestraten
    landbouwmechanisatie
    transport
 sloopwerken

 containers
 contact
 home

 

    
.      

De kracht van Wolthuis VOF in de Groenverzorging heeft onder andere te maken met het brede assor-timent aan machines en onze flexibele werkwijze.

Bij optimaal wonen en werken hoort een goede leefomgeving. Deze wordt voor een belangrijk deel bepaald door de inrichting van de openbare ruimte. Aan de inrichting van openbare groengebieden, plantsoenen, parken en straten worden dan ook hoge eisen gesteld.  Ook op dit gebied is specifieke deskundigheid van belang, van planvorming tot realisatie en onderhoud. Daarin denkt Wolthuis VOF met u mee. We beperken ons niet alleen tot het geven van adviezen en berekeningen voor de korte termijn, maar in deze tijd gaat het immers om de duurzaamheid van het product. Ecologische, economische en sociale belangen spelen een grote rol in zowel de huidige als toekomstige generaties.
Maar wij zijn niet alleen 'meedenkers' in dit geheel, maar wij zijn ook de 'doeners' die met goed opgeleid en gemotiveerd personeel elke klus aanpakken.


                         foto boven: onze nieuwste aanwinst van 2009: kraan met verlenggiek.
Met onze Bosfrees kunnen wij opslag met een diameter tot 18 cm  langs slootkanten en bermen verwijderen en grotendeels versnipperen
. Doordat de frees is voorzien van een klepel  kunnen wij de stobbe tot een diepte van 15 cm in de grond verwijderen.